Megszületett a döntés: Valverdének mennie kell?

A RAC 1 információi szerint elfogyott a türelem

A katalán ’RAC 1’ rádió információi szerint az FC Barcelona vezetősége a keddi nap folyamán meneszti a csapat vezetőedzőjét, Ernesto Valverdét. A döntés még nem hivatalos, de úgy tűnik, hogy a közeljövőben pont kerülhet a Valverde jövőjéről szólok pletykáknak.

 

 

Valverdét, aki két Barça-edzőként eltöltött szezonja alatt két bajnokságot, egy Spanyol Kupát és egy Spanyol Szuperkupát nyert, a Liverpool elleni Bajnokok Ligája kiesés óta folyamatosan és egyre komolyabb kritikák érik, melyeket tovább erősített, hogy szombaton a Barcelona 2-1-re elvesztette a Király Kupa döntőjét a Valencia ellen. A ’RAC 1’ értesülései szerint a vezetőség Valverde menesztése mellett döntött, melyet még a keddi napon hivatalosan be is jelenthetenek, noha más források szerint a csúszhat a bejelentés.

Az, hogy ki váltja Valverdét a Barça kispadján még kérdéses, legfrissebben Roberto Martínez nevét lehet hallani, de kérdéses, hogy a belga szövetség hajlandó-e elengedni a szövetségi kapitányát, illetve az egyesületben sincs még végső döntés az új edző személyéről.

*Kivételesen puha, 100% organikus pamut alapanyag, egyedi de visszafogott minta, ami mindig aktuális marad! Rendelj most!