Coutinho pótolhatja Londonban Hazard-t?

Sok a bizonytalanság, de az érdeklődés egyértelmű

Az már szinte nyílt titok, hogy Eden Hazard a nyáron elhagyja a Chelsea-t, és a Real Madridba igazol. A Kékek ennek következtében természetesen már keresik a belga ideális helyettesítőjét, angol és spanyol sajtóértesülések alapján ez a személy Philippe Coutinho lehet.

Hazard fél lábbal már Madridban van, így a Chelsea-nek meg kell találnia a belga játékos utódját. Ez a személy pedig Coutinho lehet, aki Liverpoolból már jól ismeri az angol bajnokságot. A Barcelona természetesen minden áron nem fog megválni a brazil középpályástól, de egy megfelelő ajánlat esetén valószínűleg távozhatna Coutinho. A kérdés az, hogy mi a megfelelő ajánlat. Nagyjából 100-120 millió eurónál kezdődhet ez az összeg.

Az viszont nehezíti az ügyet, hogy a Chelsea-t jelenleg kitiltották az átigazolási piacról, és 2020 nyaráig nem igazolhat a londoni klub. Viszont fellebbeztek az ítélet ellen, és akár az is előfordulhat, hogy pár hónappal eltolódik az eltiltás időszaka, azaz még ezen a nyáron igazolhatna a Chelsea. A brit Metro napilap szerint a Kékek készek akár 150 millió eurót megközelítő összeget is ajánlani Coutinhóért, habár ezt illik fenntartásokkal kezelni, hiszen a katalánok minden bizonnyal ennél jóval kevesebbért is megválnának a brazil játékostól. Hivatalos ajánlat azonban egyelőre még nem érkezett.