Hivatalos: Griezmann a Barçáé!

A francia világbajnok kivásárlási árát pénteken délután aktiválta a katalán klub

 

Az FC Barcelona egyesülete húsz perccel ezelőtt bejelentette, hogy leigazolta Antoine Griezmannt az Atlético Madridból, miután kifizette a játékos 120 millió eurós kivásárlási árát. 

A játékos ügyvédjei pénteken kora délután érkeztek meg a LaLiga székházába, hogy bemutassák a banki dokumentumokat a Barcelona által fizetendő összegről. Miután a jogi képviselők ellenőrizték a hitelességüket, hivatalossá válhatott az üzlet, amit a Barça nem sokkal 15:00 után jelentett be.

Amint azt a közlemény részletezi, Griezmann 2024. június 30-ig ír alá a katalánokhoz, a kivásárlási árát pedig 800 millió euróban határozták meg a felek. A játékos már 2018 nyarán is nagyon közel állt a Barcelonához, ám akkor még az Atlético mellett döntött. Február óta azonban a hírek szerint ismét tárgyalni kezdett a katalánokkal, a végeredmény pedig ezúttal egy barcelonai szerződés lett.

A bemutatásáról még nincsenek konkrétumok, ugyanakkor a klub a kommüniké alapján rövid időn belül közzéteszi a gall világbajnok prezentációjának pontos időpontját és menetrendjét.

*A hétköznapokon is bárhol felvehető, elegáns v-nyakú pólót keresel, és ráadásul Barçásat? Íme az egyik tippünk!