Közeledik egymáshoz a Barça és a Betis álláspontja

A Betis 25 milliót szeretne Firpóért, a Barça nem adna 20-nál többet

A Barcelona egyik fő célja a nyári átigazolási időszakban, hogy Jordi Alba mögé egy második számú balhátvédet igazoljon. A sajtó több nevet is bedobott, és jelen állás szerint úgy tűnik Junior Firpo, a Betis játékosa lesz a végső befutó, ugyanis a két klub álláspontja közeledik egymáshoz.

Jordi Alba úgy játszotta le az előző szezont, hogy tulajdonképen nem volt helyettese. A Barcelona vezetősége ezt a problémát orvosolni szeretné, és egyre közelebb kerül ahhoz, hogy leigazolja a Betisből Junior Firpot. A felek álláspontja közeledett, ugyanis a katalánok nem szeretnének sok pénzt kiadni egy egyértelműen a padra érkező játékosért, a Betis pedig érdeklődők hiányában 35 millió euró helyett már csak 25 milliót kér a dominikai születésű, de már spanyol állampolgár játékosért.

A tárgyalások még folynak a klubok között, ugyanis a Barcelona nem szeretne 20 milliónál többet áldozni Firpóra, így előfordulhat, hogy a fennmaradó összeget különböző feltételekhez kötik, esetleg Juan Mirandát is beleveszik a transzferbe.