A Barcelona a kölcsönzésben gondolkodik, de nem akar eladni januárban

A fociklubok egyre gyakrabban fordulnak a nemzetközi játékoskölcsönzéshez, hogy megerősítsék a keretüket, miközben továbbra is megfeleljenek az UEFA Financial Fair Play szabályainak. Mivel olyan sok pénzt kell fizetni a játékosokért, érthető, hogy a nagy klubok vonakodnak tovább adni őket. Még az olyan spanyol óriások is, mint a Barcelona, érzi a nyomást, mely megmagyarázza az átigazolásokkal és kölcsönzésekkel kapcsolatos pletykák erősödését.

Növekvő érdeklődés Luis Suarez és Ivan Rakitic iránt

Két név bukkan fel gyakran, amikor a lehetséges átigazolásokról és kölcsönzésekről van szó, mivel Luis Suarez és Ivan Rakitic továbbra is rettenetesen vonzó a top futball klubok számára. Azt mondják, hogy az uruguay-i játékos elhagyja a Boca Juniors-t egy argentin játékosért cserébe. Emellett, a San Lorenzo is érdeklődik Luis Dél-Amerikába csábítására, de az esélyek, hogy valóban elhagyja a mostani helyét, jelenleg még nem megjósolhatók.

Eközben az Atletico Madrid közelebb került Ivan Rakitic megszerzéséhez, mivel a horvát nemrég nyilatkozta, hogy magasabb szinteken is szeretne trófeát gyűjteni. Már jelentősebb időt töltött a rivalda fényben, kezdve a Barcelonánál lejátszott számos meccsével, de ő többet szeretne ennél. A Juventus, Inter és Manchester United is érdeklődik iránta, míg a Katalánok inkább kerülnék az ellene való csatát a La Liga mérkőzésein.

Beindultak az átigazolások

A szezon elején először a Barcelonának volt esélye a La Liga megnyeréségre, és továbbra is vezeti a sportfogadási listákat, ahogy az itt is látható. A verseny ennek ellenére erős, és a megszokott riválisokon túl a Katalánoknak az Atletico Madrid és a Sevilla miatt is aggódniuk kell. Ez létkérdéssé teszi a Barcának a kezdő formációja konszolidálását, és nagy szükségük van egy középpályásra. Emellett meg kell hosszabbítaniuk Messi szerződését, és meggyőzni Ansu-t, hogy kötelezze el magát a klubnál.

Ahogy az átigazolási szezon beindul januárban, Todibo elhagyhatja a Bayer Leverkusent. Igaz, csak kölcsönbe kerül, így a Barcelona a szezon végéig számíthat a segítségére. Az ilyen átigazolás sokat segíthet a Spanyol bajnokságban, mivel a fiatal játékosnak lehetősége nyílik kamatoztatni a tudását. A legvalószínűbb, hogy a télen Carles Alena is elkerül kölcsönbe a Barcelonától, és a középpályás a Getafe-t fogja erősíteni hat hónapig.