Barça-Inter: 8 millió euróra az egyezségtől

Vidal stabil kezdő szeretne lenni, ezért lehet, hogy elhagyja Barcelonát

A ‘La Gazzetta dello Sport’ értesülései szerint közel a megállapodás a Barcelona és az Internazionale között Arturo Vidal klubváltásának ügyében. Az olaszok 12 milliót adnának a chileiért, a katalánok legalább 20-at szeretnének.

 

 

Az olasz újság információi szerint a milánói kék-feketék 12 millió eurós ajánlatot tettek a Barcelona középpályásáért, Arturo Vidalért. A chilei játékos kiemelt helyen szerepel Antonio Conte kívánságlistáján, ugyanis vele szeretné megerősíteni az Inter középpályáját, különösen most, Stefano Sensi sérülése után. A hírek szerint a játékos is hajlik az átigazolásra, ugyanis nem elégedett a barcelonai helyzetével, kezdő játékos szeretne lenni. A klub sem gördítene feltétlenül akadályt Vidal távozása elé, ugyanakkor a katalánok legalább 20 millió eurót szeretnének kapni játékosukért.

Vidal klubváltásában fontos szerepet játszhat a játékos ügynöke, Fernando Felicevich, aki a szintén chilei, korábbi Barça, jelenlegi Inter-játékos, Alexis Sánchez ügyeit is intézi és sikeresen juttatta játékosát az Old Traffordról a San Siróba. Az Inter szándékait jól jelzi, a klub vezérigazgatójának, Beppe Marottának a napokban tett nyilatkozata, mely szerint „mindent meg fogunk tenni, hogy a piacon lévő kevés játékos egyikét megszerezzük.”

Tudunk egy telefonodhoz illő tokot – egyedi, strapabíró, Barçás!