Valverde nyílt levele: „Két és fél nagyon intenzív év volt”

Elbúcsúzott

Ernesto Valverde egy nyílt levélben búcsúzott el az FC Barcelonától, a kollégáitól, játékosaitól és a szurkolóktól is. A levelet az FC Barcelona tette közzé a hivatalos oldalán. Szerkesztés nélkül közöljük.

„Az én időszakom az FC Barcelona edzőjeként véget ért. Két és fél nagyon intenzív év volt az első pillanattól kezdve. Ebben az időszakban megéltem nagyon boldog pillanatokat, ünnepelve győzelmeket, trófeákat, de nagyon nehéz pillanatokat is. Minden másnál jobban szeretném kiemelni, hogy óriási tapasztalattal lettem gazdagabb, és a szurkolók szeretetét is nagyon köszönöm, amit kaptam ebben az időszakban.”

„Szeretném megköszönni Josep Maria Bartomeu elnöknek és az igazgatótanácsának a lehetőséget, amit adtak, hogy ezt csapatot edzhettem, és a bizalmukat is ez alatt az idő alatt. Szeretném megköszönni a támogatást a klub alkalmazottainak is, különös tekintettel azoknak, akik az első csapat körül dolgoznak, akikkel a Ciutat Esportivában és az idegenbeli meccsek alkalmával együtt voltunk.”

„Természetesen szeretném megköszönni a játékosoknak is a munkájukat és az erőfeszítéseiket, amelyek segítségével négy trófeát elértünk és együtt ünnepelhettünk. Mostantól nagyon sok szerencsét kívánok nekik is, ahogy az új edzőnek Quique Setiénnek is.”

***

A legszebb Barçás labdát keresed? Itt és most megtaláltad!  Irány a shop!