Semedo búcsúzik: „Három csodálatos évet töltöttem itt, soha nem fogom elfelejteni”

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Nelson Semedo nagy valószínűséggel a Wolverhampton játékosa lesz. A portugál jobbhátvéd kedd este a közösségi média felületein egy őszinte üzenettel búcsúzott el a Barcelonától, így bár hivatalos bejelentés még nem érkezett a játékos átigazolásával kapcsolatban, a transzfer szinte már biztosra vehető. A Mundo Deportivo értesülései szerint az angolok majd 32-35 millió eurót fognak átutalni a Barça bankszámlájára, de ez az összeg a változókkal együtt akár a 40 millió eurót is elérheti.

Nagyon köszönöm, Barcelona, hogy lehetőséget adtál nekem arra, hogy átélhessem az álmomat, hogy ezt a mezt viselhessem, hogy a Camp Nouban játszhassak, és hogy tanulhassak a világ legjobbjaitól. Köszönöm, hogy játékosként és emberként is fejlődni tudtam. Három csodálatos évet töltöttem itt, amit soha nem fogok elfelejteni. Köszönöm a kollégáimnak, a munkatársaimnak, a rajongóimnak és mindazoknak, akik segítettek nekem, amióta megérkeztem a mai napig. A legjobbakat kívánom a csapatnak. Örökké hálás leszek.

 


A játékos hétfőn és kedden sem jelent meg a Barcelona edzőközpontjában a klub engedélyével, hogy véglegesíteni tudja az átigazolási ügyeit. Semedo távozásával a katalánok célpontjai elsősorban Sergiño Dest, kérdés, hogy a tárgyalások során sikerül-e végül megegyezni.

***

barcelona maszk