A Barça bízik abban, hogy ami Wijnaldummal történt, az nem ismétlődik meg Depay esetében

A Barcelona biztos abban, hogy hamarosan bejelentheti Memphis Depay érkezését. A hét elején a Barcelona vezetősége nagyon optimista volt a holland támadó érkezésével kapcsolatban, és kizárta annak a lehetőségét, hogy megismétlődjön az, ami Wijnaldum esetében is megtörtént, azaz, hogy az utolsó pillanatokban végül egy másik csapathoz igazoljon Depay.

Továbbra is bízik a Barça Depayban, de azért az elmúlt napokban kétségek is felmerültek, ugyanis a Juventus is szívesen a soraiban tudná a támadót, olyannyira hogy már ajánlatot is tettek a számára, amely anyagilag jobb, mint amit a Barça kínál a játékosnak.

A gránátvörös-kékek szándéka az volt és az is, hogy még a pénteken kezdődő Európa-bajnokság előtt leigazolják Depayt. A klubnál nem akarják megkockáztatni, hogy elveszítsék a holland támadót, de a napok folyamatosan telnek el, és az átigazolás megtörtenése egyelőre még várat magára. A Barcelona minél hamarabb szeretné lezárni a Depay jövőjével kapcsolatos kérdéseket, ezért az elmúlt napokban a klub intenzívebben tárgyalt a 27 esztendős játékos ügynökével, annak tudatában, hogy a Koeman által kért csatárnak fontos szerepe lesz majd a csapatban.

Ám az, hogy a Juventus gazdaságilag jobb ajánlatot tett a játékosnak, aggodalomra adhat okot. Ha még néhány nappal ezelőtt nem is voltak kétségek Depay érkezését illetően, most azért vannak, bár a klubnál továbbra is bíznak abban, hogy hamarosan pont kerülhet majd az ügy végére és a holland érkezni fog.

A Barcelona, amely három évre szóló kontraktust kínált Depaynak, nem fogja megemelni gazdaságilag a jelenlegi ajánlatot, ahogyan az Wijnaldum ügyében is történt. A klubnak a nem túl jó gazdasági helyzetre való tekintettel mérlegelnie kell minden kiadott összeget, hogy a jelenlegi rendkívül magas fizetések miatt ne lépje át a fizetési sapkát. Depay tehát vagy elfogadja a már meglévő ajánlatot, vagy nem fog Barcelonában játszani.

A bizonytalanság és a transzfer késlekedése ellenére a katalánok úgy vélik, hogy az átigazolás létrejön, hiszen a holland támadó eltökélt szándéka mindig is az volt, hogy egy nap a Barçában játsszon. Bíznak benne, hogy ami Wijnaldummal történt, az nem ismétlődik meg.

***

A legjobb Barçás pólókat válogatottuk össze nektek – nézd meg a teljes kínálatot!

fc barcelona hivatalos szurkolói termékek eurobarca shop polo sapka kulacs parna kabát