Suárez: „Messi nagyon megszenvedte a távozását”

Luis Suárez még a válogatott szünet előtt nyilatkozott és mondott néhány gondolatot Messi távozásáról. A Barça egykori csatára is megerősítette, hogy Messi nem akart elmenni Barcelonából, de nagyon meglepték őt is az egykori csapattársa körüli történések. 

Messi tervei

„A nyaralása alatt Messi azt mondta nekem, hogy a karrierjét Barcelonában fogja majd befejezni, amire mindig is vágyott, ez a klub mindent megadott neki és a családja is nagyon boldog volt.”

A távozás körülményei

„Bizonytalanul távozott és zavarta, hogy minden olyan gyorsan megváltozott. Egyik óráról a másikra minden megváltozott. Számomra is egy kémény csapás volt ez, mert Leo nagyon szerette a csapatot. Abban a pillanatban nem voltam ott vele, amikor kiderült a hír, de amikor átmenten hozzá, láttam, hogy nagyon szenvedett.”

A klub és Laporta kommunikációja

„Becsapta-e szerintem Laporta? Nem tudom, és ha tudnám is, nem mondhatnám el… Tudom, hogy Messit zavarták ezek a dolgok. Mindig mindent megadott a csapatért és a klub is mindent érte. Barátként kellett cselekednem és támogatnom kellett őt, hogy ne érezze magát rosszul. Nagyon meglepődtem a híreken, mert már minden el volt intézve.”

***