Év Szavazása 17-18′, avagy kik voltak idén a legjobbak?

Újraélesztjük az elfeledett voksolásunkat | Bővített kategóriák, év fórumozója

Sok-sok éven keresztül minden esztendő végén megszavazták az Olvasóink, hogy kik is voltak az adott esztendő legjobbjai, melyik voltak a legszebb gólok vagy éppen ki okozta a legnagyobb csalódást Katalóniában vagy éppen világszinten. Ezt a hagyományt élesztjük újra, ráadásul egy kicsit módosítottunk is a kérdéseken, így a szavazataitok alapján talán még összetettebb képet kaphatunk majd a mögöttünk hagyott idényről. 

Ez most ugyanis a bajnoki szezonról szól, vagyis a korábbi szavazásokkal ellentétben ezúttal nem naptári évet kell nézni, hanem a 2017-2018-as szezon legjobbjait keressük. Ezen felül igyekszünk megtalálni például a szezon legszebb gólját, amit majd az eredményeket összesítő anyagunkban közzé is fogunk tenni.

Igyekeztünk továbbá igazságosak lenni például a Barça játékosaival is, mert Messi mellett nyilvánvalóan kevés esélye van a játékostársaknak, hogy bármiféle egyéni elismerést begyűjtsenek, így egy külön kérdést szentelünk annak, hogy Messit kivéve a csapatból ki is nyújtotta a legjobb teljesítményt a mögöttünk hagyott szezonban. Ugyanakkor nem csak a Barcelonán lesz a fókusz, hanem a labdarúgás teljes mezőnyén, és keressük például azt a csapatot, amelyikben csalódtatok az idei szezon során valamilyen okból kifolyólag.

Szavazni június 4. 23:59-ig lehet, méghozzá erre a linkre a kattinva: https://goo.gl/forms/1txzfo7dVmIUn3QN2