Csak hét napos lesz a karácsonyi szünet

A dél-amerikai játékosok kapnak három extra napot

Az első csapat tagjainak december 23-án kezdődik meg a karácsonyi szünet, de már 30-án újra edzésre kell jelentkezniük, kivéve a dél-amerikai játékosokat, ők csak január 2-án térnek vissza.

Az FC Barcelona első csapatának játékosai egyhetes szabadságot kapnak, hiszen a katalánok a spanyol bajnokságban január 6-án már a Getafe ellen mérkőznek meg a 18. fordulóban. Az év utolsó meccsét a Celta Vigo ellen játssza a csapat hazai pályán a La Ligában december 22-én. Az összecsapás után mindenki a családjával fogja tölteni az ünnepeket, és december 30-án már újra edzésre kell jelentkezni.

Kivételt képeznek ez alól a Barça dél-amerikai játékosai, akik kapnak néhány extra napot, hiszen a kontinensek közötti utazási idő nem mondhatni rövidnek. Így Messiéknek elég lesz majd csak január 2-án csatlakozni a többiekhez.

***

Karácsonyi akció a legújabb termékeknél is? Igen, az Eurobarça Shopban pontosan ezt kapod! Ha 10.000 vagy 15.000 HUF felett vásárolsz, akkor nem csak ajándékokat tehetsz a fa alá, hanem egy kis pénzt is spórolhatsz!