Vasárnap orvosi vizsgálat, hétfőn két edzés

Megkezdte a nyári felkészülést a Barça

Vasárnap orvosi vizsgálattal vette kezdetét az FC Barcelona 2019/2020-as szezonja. A Ciutat Esportiva Joan Gamper edzőkomplexumba 19 játékos érkezett meg a vasárnap kora délelőtti órákban, hogy átessenek az ilyenkor szokásos vizsgálatokon. Az edzések a hétfői napon kezdődnek a keret számára. Azok a dél-amerikai játékosok, akik képviselték hazájukat a Copa Americán, extra szabadságuk miatt csak később csatlakoznak a társaikhoz.

 

 

Az új igazolások közül Frenkie de Jongnak és Netonak nem kellett megjelenni a vasárnapi vizsgálatokon, ugyanis ők már túlestek rajtuk a szerződésük aláírása előtt. Antoine Griezmann viszont új csapattársaival együtt vett részt ezeken a teszteken, mielőtt a hivatalos aláírásra és a bemutatására sor került volna.

A csapat előszezonja a hétfői napon két edzéssel folytatódik, melyeken már de Jong és Neto is csatlakozik a csapat többi tagjához, hogy megkezdjék munkájukat Ernesto Valverde kezei alatt. A délelőtti tréning már le is zajlott, ezekről látható pár kép alább.

A Barça egyébként pár napig még a katalán fővárosban készül, majd július 20-án Japánba repül, ahol felkészülési meccseket játszik az angol Chelsea-vel, és az Iniestat, Villát és Sampert is a soraiban tudó Vissel Kobe csapatával.

Ter Stegen és Dembélé

A német hálóőr és a francia szélső is sérüléssel fejezte be az előző szezont, azonban mindketten 100%-os állapotban tértek vissza a vakációjukról, így megkapták az engedélyt a klub orvosaitól, hogy megkezdjék a felkészülést.