Ansu Fati egy héttel előbb visszatért, már a klub edzőközpontjában készül

Szeretne helyet szerezni magának Flick csapatában

Ansu Fati elkötelezettsége a Barcelona iránt kétségtelen. A fiatal támadó kedden jelent meg a Ciudad Deportivában, hogy megkezdje az edzéseket, igaz, egyelőre egyedül. Ansu több mint egy héttel előrehozta a visszatérését, mivel a tervek szerint szerdán, július 10-én kellene megjelenniük a játékosoknak.

Fati nem szeretne egyetlen napot sem kihagyni, ezért máris visszatért. Tulajdonképpen azt lehet mondani, hogy csak egy hét szabadsága volt a Brightontól való távozása óta, mert ezt a hét napot leszámítva nem hagyta abba az egyéni edzéseit. Tisztában van azzal, hogy ezen a nyáron bizonyítania kell, amennyiben maradni szeretne.

Az az elképzelése, hogy keményen edz, végigcsinálja az előszezont a Barcelonával, a legjobb teljesítményét nyújtja, aztán kiderül, marad-e vagy sem. Sok pletyka kering ezekben a napokban egy esetleges távozásáról. A klub elmondta, hogy bízik benne, és még nem született döntés a jövőjéről. Ansu szeretne helyet szerezni magának Hansi Flick csapatában, akivel már beszélt is, és ehhez tudja, hogy az első naptól kezdve alázattal kell edzenie.

Az elmúlt szezonban kölcsönben a Brightonban szerepelt. Ez egy olyan kölcsön volt, amelyet nagyra értékelt a játékos, nagyon jól kezdett, de a sérülése miatt megszakadt a fejlődése. Az utolsó hetekben már nem volt olyan jó, mint az elején, és nem is játszott annyit. Most az a vágya, hogy hasznos tagja legyen a Barcelonának.

A Ciudad Deportivában találkozott Baldéval és Gavival, akik folytatják a felépülésüket, hogy minél hamarabb az edző rendelkezésére állhassanak. Ez a három személy volt az, aki a klub edzőközpontjában tartózkodott kedden.

***