Valentin-napra: Barça+pulcsi+szerelem

Két éve szerelembe estem egy Barçás pulcsival. Hogyan jön ez most ide, tehetnétek fel a kérdést a közelgő Espanyol elleni derbi előtt és a klub szponzorációs ügyeiről való cikkeink után, de erre egyszerű a válasz: a közelgő Valentin-nap remek alkalmat ad arra, hogy egyrészt írjunk nektek a Shopról, amit az Eurobarca, mint hírtportál mellett csinálunk, másrészt megírjuk, miket hordunk mi is azokból a termékekből, amiket árulunk. Ráadásul a cikk végén az aktuális Valentin-napi akciónkat megfejelve egy kis extra kedvezményt adunk, ha éppen a Tengerkék kapucnis pulcsink beszerzésén gondoldkodtatok volna… 

Valószínűleg nem nektek kell részletesen bemutatni a kis Barçás boltunkat, az EuroBarça Shopot, amit lassan négy éve lőttünk ki hobbi projektként a hírportál mellé – mondhatnám szerelem projektnek is, ha már Valentin-nap lesz –, mert az összes cikkünkben és a Facebookon is promózzuk az akciókat, így egyszer már biztosan jártatok az oldalon. Az indulás óta sok idő eltelt, átalakult a kínálat is a kezdéshez képest (a visszajelzések alapján jó irányba), több mindent árulunk nektek, rengeteget tanultunk is közben, de ami nem változott, hogy szeretjük, sokat foglalkozunk vele. Néha még a család és a gyerekek vagy éppen alvás helyett is, de hát a szerelem áldozatokat kíván, ugye…

Az EB Shoppal való munka velejárója viszont az is, hogy az ott megtalálható cuccokat mi is használjuk. A ruhákat napi szinten hordjuk, a gyerekekkel kipróbáltatjuk a Barçás kulacsokat, focizunk/futunk az edzőpólókban és mezekben, a szoba tele van Barcelona párnával, ágyneművel és persze az Iniesta borokat is isszuk napi szinten kipróbáljuk egyszer-egyszer. Nyilván, mert mi is Barça szurkolók vagyunk. És mivel ilyen szemmel tudunk ezekre a termékekre nézni, saját tapasztalatok alapján tudunk döntést hozni arról is, várhatóan mi lesz az, ami tetszeni fog nektek, azaz milyen kínálat legyen a Shopban, és mondjuk a Barçás pulóverek kapcsán. 

Az egyik ilyen darab, ami kapásból megtetszett, amikor először megláttam, aztán szerelem első látásra lett belőle, mikor először kézbe fogtam, az a Tengerkék kapucnis Barçás pulcsi. Régóta akartunk már a termékekről egy-egy személyesebb élménybeszámolót-tapasztalatot írni, így, ha már Valentin-nap és szerelem, akkor itt volt a tökéletes alkalom, hogy megírjam, miért hordom rongyosra ezt a pulcsit.

Kezdjük ott, hogy baromi jól néz ki (szerintem ez a top 1 az összes közül), nagyon jók a színei ezzel a sötétkék-világosabb kék felosztással, a piros Barça felirattal, plusz nincs rajta semmi csicsa és jó anyagból van. Ezen felül kényelmes és praktikus, mert kicsit lazább viselet, nem testhezálló slim-fit verzió (aki ilyet keres, annak ott a cipzáras kardigán), és mindenhova fel lehet venni egy farmerrel. Kell ennél több? Egyébként az sem lehet véletlen, hogy a klub hivatalos boltjában (online és a Camp Nounál) is meg lehet venni, szóval tényleg jó cucc.

Ami érdekes, hogy lassan 2 éve hordom és egyelőre nagyon jól bírja, bár igyekszem is vigyázni rá – ahogy minden kiküldött csomagban benne van instrukcióként, csak kifordítva mosom, szárítógépbe nem teszem (és nem megyek benne a lassan egy éves kislányom közelébe, amikor eszik), mert ez azért segít benne, hogy ha örköre nem is, de még sokáig jó legyen.

Végül a cikk végén van néhány kép, milyen „élőben” a pulcsi és milyen állapotban van éppen mosásból kivéve, lassan 2 év után.

Ha pedig megtetszett (avagy te is szerelembe estél vele), akkor most érdemes levadásznod a Shopból – INNEN, mert egyrészt a Valentin-napi akciónk keretében két termék vásárlása esetén az olcsóbbat féláron megveheted, másrészt 5% extra kedvezményt adunk a pulcsira, csak használd a ’ TENGER-22 ’ kuponkódot a fizetés előtt.

 

***