Pénteken újabb Covid-19 tesztek a Barça előtt

Csütörtökön mindenki pihenőt kapott Quique Setién edzőtől, nem tartottak edzést a Ciutat Esportiva Joan Gamperben, de pénteken elviekben már fognak, ráadásul újabb tesztelés vár mindenkire.

A játékosok autóinak tisztán tartása is elárulja, hogy a Barcelona egészen extrém mértékben odafigyel arra, hogy senki ne kapja el a koronavírust, pláne azok után, hogy az első tesztelésen mindenki negatív volt.

Pénteken újabb vizsgálat vár mindenkire még edzés előtt, majd folytatják a munkát a játékosok. A péntekit követően még szombaton lesz tréning, majd vasárnap várhatóan újabb pihenőnap következik.

Az a terv ebben a pillanatban, hogy mind ezen a héten, mind a jövő héten folytatódnak az egyéni edzések, tehát nem kezdődhet el a kis csoportos edzésmunka egyelőre. Ennek nem csak a LaLiga által felállított protokoll az oka, hanem az is, hogy a spanyol kormány területileg enyhít a korlátozásokon, és Barcelona városa egyelőre nem léphetett át a 0-ás fázisból az 1-es fázisba.  Amíg ez nem történik meg, addig csoportos munkára sem lesz lehetőség.

A LaLiga rajtját tekintve újabb hír nem került nyilvánosságra a napokban így az a várható, hogy június 12-én elrajtol a bajnokság folytatása.

AKCIÓ! Barçás nyári pulóver 12.990 Ft helyett 9.390 Ft!