Messi visszatért az edzésekhez // VIDEÓ

Lionel Messi érkezett elsőként az összes csapattársa közül a Barcelona hétfői edzésére, hogy ezúton folytassa a munkát, mint a csapat játékosa. Nem akármilyen kijelentés ez azok után, amik lezajlottak az elmúlt két hétben.

Messi az otthonában végezte el a kötelező PCR tesztet, és miután az negatív lett, hétfőn jelentkezhetett a Barcelona edzőközpontjában. Hétfőn délután elsőnek jött meg az összes csapattársa közül, mintegy másfél órával hamarabb, mint a kiírt foglalkozás, és elsőként is kezdte meg a munkát, mert hogy Messi egyelőre egyéni munkát végzett, elválasztva a társaitól. Amint csökken a játékos lemaradása az edzések hatására, várható, hogy a többiekkel együtt fogja folytatni. És figyelembe véve azt, amit a játékos elmondott a pénteki interjújában, az igyekezettel nem lesz probléma.

“A hozzáállásom nem fog változni, bármennyire is el akartam menni. A legjobbamat fogom nyújtani. Mindig nyerni szeretnék, versenyezni akarok, és soha nem szeretek veszíteni. Mindig a legjobbat akarom a klubnak, az öltözőnek és magamnak” – mondta.

A Barcelona szombaton játssza az első felkészülési mérkőzését a Nástic de Tarragonával az Estadi Johan Cruyff-ban. Nehéz elképzelni, hogy Messi azon a meccsen pályán legyen, mert még kevesebb edzés van a lábában, de a jövő héten már könnyen játszhat a Girona ellen.

Alább megtekinthető Messi szezonbeli első edzésének rövid összefoglalója

fc barcelona maszk