A Barça bemutatta az új hazai mezét a 2022/23-as idényre

A Barcelona pénteken hivatalosan is bemutatta a 2022/23-as szezonra tervezett új hazai szerelését, és több képet is közzétett róluk, ahol a férfi és női első csapat játékosai viselik azt. Az 1992-es barcelonai olimpiai játékok ihlették a mez koncepcióját, amit az esemény 30. évfordulójára készítettek, amely megváltoztatta a várost.

Így az új mez célja, hogy megünnepelje ezt az évfordulót, amely június 3-án, pénteken mutatkozott be a „The Flame is Still Alive” (A láng még mindig él) koncepció jegyében, és dizájnján keresztül tükrözi azt a szellemet, amely a megújulás és az újradefiniálás azon időszakát jellemezte, amellyel Barcelona a világ felé nyitott, és a világ a Barcelona felé.

Az eddig látott képek között Ansu Fati, Pedri, Alexia Putellas, Mapi León, Frenkie de Jong, Pedri, Aitana és még sokan mások is mosolyognak az új szerelésben, amelyen az új dizájn mellett először látható az új főszponzor, a Spotify megjelenése is.

A játékosok által pályán viselt szerelés és a szurkolóknak szánt mezek egyébként 100%-ban újrahasznosított poliészter anyagból készülnek, amelyet újrahasznosított műanyag palackokból állítanak elő.

Pár kép az új mezről:

***