Vasárnap az Osasuna vendégeként debütál a harmadik számú mez

Neon színű lett

A Barcelona szombaton mutatta be a szezon harmadik számú mezét, amelynek dizájnját a klub történelme, a csapat játékstílusa és a La Masiából kikerülő fiatalok ihlették. Az új szerelés, az a változat, amelyet az első férfi és női csapat is viselni fog, szeptember 2-tól egy héten keresztül kizárólag a klub e-kereskedésében és az összes Barça Store-ban lesz megvásárolható. Emellett a klub összes értékesítési pontján, az Estadi Olímpic Lluís Companysban is kapható lesz. Ezt az első hetet követően a szurkolók a többi szokásos értékesítési ponton is megtalálják majd.

Xavi Hernández játékosai vasárnap, szeptember 3-án viselik majd először az új szerelést az Osasuna vendégeként. A 2023/24-es szezon második mezének sikeres bemutatása után, amely Johan Cruyff előtt tisztelgő javaslattal készült, ezúttal egy neon színű szerelést mutat be, amely a klub legfiatalabb sportolóinak szellemét és energiáját tükrözi. Emellett egy háttérszövést is tartalmaz, amely egy gránátvörös-kék domborzatot hoz létre, amely az FC Barcelona DNS-ét idézi, és amely az egész szövet szálain keresztül húzódik. Ezek az árnyalatok az egyes ujjak szegélyén is megjelennek, bár a neon szín az, amely egységesen dominál a mezen, valamint a rövidnadrágon és a zoknin is.

Az első csapatok mezein a klub fő partnereinek logói is megjelennek: a Spotify a Nike az elején, valamint az Ambilight TV márkajelzése a férfi első csapat mezének ujján. A női mez ujján a Bimbo, a csapat fő partnere és a klub globális partnere lesz látható. Emellett a mezszám alatt továbbra is szerepel az UNHCR/UNHCR logója.

Az előállításához 100%-ban újrahasznosított poliésztert használtak, amely újrahasznosított műanyag palackokból készült, amelyeket megolvasztottak, hogy nagyon finom fonalat kapjanak, így olyan szövetet kaptak, amely maximális teljesítményt tesz lehetővé a sportolás során, és minimális hatást gyakorol a környezetre. A Barça címer szintén újrahasznosított anyagokból készült.

Pár kép a szerelésről:

***