Segura: „Balhátvéd? Nem igazolunk senkit sem a télen”

Az általános menedzser szerint Arturo Vidal hibázott, és korrigálni is fogja a hibáját

Az FC Barcelona általános menedzsere, Pep Segura a válogatott szünet alkalmával értékelte a klub aktualitásait az ‘El Mundo Deportivo’, valamint a ‘Sport’ napilapnak adott interjúiban. Ezekből szemezgettünk, és válogattuk ki a legfontosabb részleteket. 

Vidal kifakadása a közösségi csatornáján

„Kettős jelentése van az üzenetének. Egyrészt mutatja a srácot, aki be akar illeszkedni villámgyorsan a Barçába, és aki segíteni akar a csapatnak, ám a játékpercek hiánya miatt csalódott és frusztrált. Másrészt viszont fejlődnie kell azzal kapcsolatosan, hogy több tiszteletet mutasson a játékostársak, a vezetőedző, a klub és az öltöző felé. Mi úgy véljük, hogy már ő is tisztában van azzal, hogy ezek az üzenetek a leginkább őt hozták rossz fénybe. Szerintem korrigálni fogja a hibáját.”

Valverde jövője

„Amikor eljön a pillanat, meghozzuk a szükséges döntéseket. Nem szabunk semmiféle határidőt sem erre a folyamatra. Elégedettek vagyunk a munkájával, szerződés köti őt a klubhoz. Nincs ok aggodalomra.”

 

 

Jordi Alba hosszabbítása

„Közel állunk ahhoz, hogy véglegesítsük az új szerződését. Nincs kétségem afelől, hogy sikerrel fognak zárulni a tárgyalások.”

Griezmann – Egy pofon a klubnak?

„Griezmann kapcsán senki sem bukott meg. Egyszerűen csak döntésekről van szó, amit az emberek hoznak. Nem kötelezte el magát hozzánk korábban, nem történt semmi.”

A balhátvéd kérdésköre

„Azért nem igazoltunk senkit sem ide, mert ez a klub játékospolitikája. Mi ugyanis olyan játékosoknak szavazunk bizalmat, akik ígéretesen fejlődnek a második csapatban, mint például Miranda vagy Cucurella. Senkit sem fogunk szerződtetni a télen erre a pozícióra.”

Mindenképpen beruháznál egy Barçás ereklyére? Akkor az Eurobarça Shop pontosan a te tereped, ahol megrendelheted az alábbi ‘Tots units fem forca’ pólót is!