Edu: „Megtiszteltetés a Barca érdeklõdése”

átigazolási hírek

Az Arsenal középpályása egy nyilatkozatában jelezte, nem lenne ellenére, ha a Barcában játszhatna. Bár Edu jól érzi magát Londonban, s örül annak, hogy egy kivételesen sikeres csapat tagja, a Barcát is nagy kihívásnak tekintené.

Hatalmas megtiszteltetés, hogy egy ilyen klub, mint a Barcelona érdeklõdik irántam”-kezdte a jelenleg brazil válogatottal készülõ Edu. „Az újságokból értesültem a Barca érdeklõdésérõl, de sem képviselõimtõl, sem egyesületemtõl nem kaptam errõl információkat. Tudom mi történt a Barcánál, ez a sok sérülés nagyon nagy szerencsétlenség.”

„A Barca egyike a világ legnagyobb klubjainak, s nagy megtiszteltetés, hogy egyáltalán fölmerült a nevem náluk. A Barcelona sorsát már régóta követem, hiszen nagy tradíciókkal bíró egyesület, melynek ráadásul gyakran voltak soraiban zseniális brazil játékosok. Tudom, hogy õk is remekül játszanak, s õk is vezetnek bajnokságukban, akárcsak az Arsenal. Az Arsenal is egy csodálatos klub, s jól érzem magam náluk. De ha lehetõségem volna rá, nem volna ellenemre, hogy a Barcában szerepelhessek.”