Stoichkov már küldené Bojinov-ot

ÁTIGAZOLÁSI HÍREK

A bulgár válogatott szövetségi kapitánya és a Barcelona legendás alakja, Hristo Stoichkov bár hivatalosan jelenleg nem tartozik a Barca kötelékeibe, azért ezekben az idõkben is szeret segíteni a gránátvörös-kék klubnak.

Jelenleg válogatott játékosát, Valerij Bojinovot szeretné minél hamarabb Barca mezbe öltöztetni saját példájára. Az ötlet, mint ismert nem új keletû, s már korábban is felmerült Bojinov szerzõdtetése. Azóta viszont Bojinov egyre inkább kezdi igazolni azokat a pozitív véleményeket, melyek tehetségérõl szólnak. Leccében szereplõ mindössze 18 éves csatár, csapatával együtt remekül kezdte az idényt, s elõkelõ helyen áll a Serie A góllövõlistáján is.

Bojinov-ot egyébként egyre inkább megkörnyékezik Európa további nagycsapatai is, tehát a Barca sem vesztegetheti már sokáig az idõt, ha meg akarja szerezni a támadót. Érdeklõdik ugyanis az Arsenal, a Juventus és az Inter is, természetesen a Barcelona mellett. A Barcának viszont nagy szerencséje( ,ha persze valóban meg akarja venni a csatárt), hogy Bojinovnak mivel Stoichkov a példaképe, a Barcelona az egyik kedvenc csapata, s szeretne õ is elõbb vagy útóbb a Barcelonában kikötni.

Laporta elnök egyébként már beszélt Hristo Stoichkovval Bojinovról, s a hírek szerint neki is tetszik a támadó szerzõdtetésének lehetõsége. Ez pedig minden bizonnyal már a nyáron megtörténhet, mert a jelek azt mutatják, Bojinov megérett arra, hogy nagy csapatban bizonyítson…