Laporta szerint kiváló a csapategység

NYILATKOZATOK

A Barca elnöke, Joan Laporta maximálisan elégedett lehet csapatával, hiszen a Rijkaard által irányított legénység 3:0 arányban legyõzte a nagy rivális Real Madridot. A klub elsõ embere a meccs utáni sajtótájékoztatón a gárda küzdeni tudását hangsúlyozta ki.

Laporta senkit sem akart kiemelni, inkább a csapatjátékot illette dicsérõ szavakkal: A játékosok nagyszerû egységet alkotnak, olyan szisztémában játszanak, amelyben mindenki tudja, hogy mik az elvárások vele szemben. A Madrid elleni mérkõzésen csapatként 10-es osztályzatot érdemeltünk.”

Az elnök úr szerint a gyõzelem kulcsa a következõ volt: „Teljes odaadással játszottuk végig a mérkõzést, a Madrid semmit nem tudott tenni ellenünk. Különösen boldoggá tesz, hogy a szurkolóink azzal a tudattal térhettek haza, hogy nagyon egységes és erõs csapatunk van. Ez egy nagyszerû pillanat volt, amibõl a csapat rengeteg erõt meríthet a folytatáshoz.”

A presidente még hozzátette: „Nagyon bízom ebben a csapatban. Nagyszerû dolgokat vihetünk véghez ebben a szezonban,”– szólalt meg Laportában a szurkoló. „Most már a következõ mérkõzésekre, a Celtic elleni BL illetve a Getafe elleni bajnoki összecsapásra kell koncentrálni, és továbbra is a földön kell járnunk, mert még hosszú út áll elõttünk.”