Már Anelka neve is a kalapban?

ÁTIGAZOLÁSI HÍREK

Henrik Larsson sérülése óta folyamatosan záporoznak a játékosnevek a Barcával kapcsolatban. Az utóbbi napokban lehetett hallani Louis Saha, Tomasson, vagy éppen Batistuta leigazolásáról, s most Anelka a legújabb jelölt, ha hinni lehet a híreknek.

Anelka nevét a L’Equipé, francia lap vetette föl a Barcelonával kapcsolatban. Az újság szerint a Manchester City nem ragaszkodna két kézzel legjobb játékosához, akinek már nem olyan magas az ára, mint volt korábban. A kékek ugyanis 15 millió euró fejében lemondanának játékosukról, aki annak ellenére most is világklasszisnak tekinthetõ, hogy egy gyenge csapatban játszik. Az újság szerint Anelka ideális megoldás lenne a Barca számára a megsérült Larsson helyett, de a katalánoknak minden bizonnyal meg kellene majd küzdeniük a Liverpool-al is, akiknek szintén támadóra van igényük sérültjeik pótlására.

Anelka ügyének egyik felében mindenképpen a borsos 15 millió euró áll, a másikban viszont az, hogy a Barca egy nemzetközi klasszist kapna, aki EU állampolgár, ráadásul játszhatna a BL küzdelmekben is.