Karácsonykor mindenki hazautazik

Akár a világatlasz tartalomjegyzékét is lemásolhatnánk, ha le szeretnénk írni, melyik játékosunk hol tölti a rövidke kis szünetet: Figueres, Rosario, la Pobla de Segur, Fuentealbilla, Triago Alegre, Paris és Barcelona. Játékosaink január 3-ig kaptak kimenõt, s erre a napra még a sérülteknek is vissza kell térnie a csapathoz.

A játékosoknak szükségük is van a pihenõre, hiszen a sok sérülés miatt nem igazán volt lehetõség a játékosok rotációjára, így az egészséges játékosok rendkívüli módon elfáradhattak.

Damiá Abella:
Egy kis idõt töltök a szüleimnél Figueresben (Észak-Katalónia), s egy kicsit a barátnõm szüleihez is ellátogatunk Vilafranca del Penedés-be (Barcelonától délre, a közeli borvidéken található a település).”
Juliano Belletti:
„Hazamegyek Brazíliába, Belo Horizonte-be, hiszen onnan származom. Ott találkozhatok végre a családommal és a feleségemmel. A karácsonyt és az új évet igazi brazil ételekkel ünepeljük majd.”
Leo Messi:
„Argenítnában leszek, szülõvárosomban, Rosarioban. Végre találkozhatok a családom többi tagjával, akik ott élnek, s karácsonyra szopós malacból készült ételt fogunk enni.”
Deco:
„Sao Paoloba utazom, ahol a feleségem és a családom vár rám. A karácsonyt a család többi részével töltjük majd.”
Carles Puyol:
„Pobla de Segurba utazok (A Pireneusokban található), hogy ott töltsem el a szabadságot a családommal. Az új év elsõ napján a barátnõm családjával leszünk.”
Andrés Iniesta:
„Hazamegyek Fuentealbilla-ba (Albacete), hiszen a családom és én innen származunk. Itt találkozhatunk a család többi tagjával, akik még mindíg ott élnek. Az ünnepeket együtt töltjük.”
„Gio” van Bronckhorst:
„Elõször is visszamegyünk hollandiába, hogy meglátogassuk a családjainkat, utána pedig egy rövidke nyaralásra meyünk Párizsba a feleségemmel és a gyerekemmel.”
Rafa Marquez:
„Idén Barcelonában maradunk. Az ünnepeket a fiammal, a feleségemmel, barátaimmal és családommal töltöm, akik eljönnek meglátogatni minket Mexikóból.”
Xavi Hernández:
„Azt fogom tenni, amit ilyenkor minden évben szoktam: Az ünnepeket a családommal, barátnõmmel és a barátaimmal töltöm, s a családi összejöveteleken tipikus karácsonyi ételeket eszünk majd.”
Samuel Eto’o:
„Az ünnepeket a családommal töltöm.”
Víctor Valdés:
„Az ünnepeket Barcelonában töltöm a családommal.”
Ronaldinho:
„Porto Alegre-be megyek, ahol jól érzem magam majd a családom társaságában.”
Frank Rijkaard:
„A karácsonyt a feleségemmel és fiammal töltöm. Feltöltöm magam vitaminokkal a déli nap fényében.””