Mit tenne Kanoute?

ÁTIGAZOLÁSI HÍREK

A Barca egyik nyilvános csatárjelöltje Henke Larsson helyére Fredi Kanoute, aki nem bánná, ha a vele kapcsolatos hírek valósággá válnának, s õ a Barcelonába szerzõdhetne. Arról továbbra sincs szó, hogy a Barcát kölcsönbe, vagy végleg érdekli a ‘Spurs’ középcsatára. Így jelenleg csak következtetni lehet, hogy a katalánok nem vásárolják majd meg Barca nívójához talán éretlen támadót.

Jelenleg azonban a komoly csatárhiány miatt nagy szükség lenne egy jó képességû, igaz nem klasszis játékosra is. Nem rég a Barcelona már elismerte, hogy Kanoute egy, a lehetséges jelöltek között, tehát benne van a kalapban a megszerzése. Maga a játékos is úgy gondolja, hogy a két klub ha eddig biztosan nem is, de hamarosan kétségkívül föl fogja venni a kapcsolatot egymással s elõremozdulhat az ügye. A csatár hozzátette, hogy vele sem személyesen, sem ügynökén keresztül nem vette fel a kapcsolatot a katalán klub.

Kanoute elmondta, hogy nagyon jól érzi magát jelenleg Londonban, de nagy megtiszteltetésnek érzi a Barcelona érdeklõdését, mellyel jelezte; adott esetben elgondolkodna a folytatásról annak ellenére is, hogy nincs rossz helye a ‘Spursnél’. Amikor legutóbb edzésre mentem, mindenki csak arra volt kíváncsi, hogy mi van a Barcelona üggyel. Én azt hiszem, hogy” (a hírekkel ellentétben) „már volt kapcsolat a két klub között, de azt bizonyosan állíthatom, hogy engem senki nem keresett eddig. Jelenleg nem kívánok magamnak semmit, bár nagyon megtisztelõ ilyen szép dolgokat hallani. Jól érzem magam a Tottenhamnál, mellyel jól szerepelünk.”