Laporta szerint nincs ok az aggodalomra

NYILATKOZATOK

A Barcelona nem igazán úgy kezdte az évet, ahogyan arra a drukkerek számítottak. A csapat a hétvégi fordulóban méretes pofonba szaladt bele, a Villarreal ugyanis 3:0-ra legyõzte a katalánokat.

A gránátvörös-kékekkel ellentétben az õsi rivális Real Madrid viszont két gyõzelemmel kezdte a 2005-ös esztendõt. Ennek köszönhetõen a két csapat közti különbség hét egységre olvadt. A történtek ellenére még nem kell a vészharangokat kongatni. Ezen a véleményen van a klub elnöke is, aki így nyilatkozott:

Nem gondolom, hogy a Real nyomása alá kerülnénk, mert saját kezünkben van a sorsunk. Csapatunkat olyan tapasztalt játékosok alkotják, akik képesek kezelni az ilyen szituációkat. Továbbra is nyugodtnak kell maradnunk. A Villarreal egyébként megérdemelte a vasárnapi gyõzelmet,” – fejezte be az elnök, akinek szavaiból higgadtság tükrözõdik. Persze nincs is okunk izgulni, mert a tavalyi évet is egy hasonló arányú vereséggel kezdte a csapat, amit azonban utána produkált, az egészen bámulatos volt. Idén is valami hasonlóban bízunk!”