Iaquinta: Én a Barcában? Nem mondok semmit…””

ÁTIGAZOLÁSI HÍREK

A Barca által megkörényékezett Vicenzo Iaquintát megdöbbentette a sztárcsapat hívása, de jelenleg megpróbált nyugodt maradni, s higgadtan értékelni a helyzetet. Így most még igyekszik az Udinese kötelezettségeire koncentrálni, s nem éli bele magát a nagy lehetõségbe.

A játékos érthetõ, hogy még az olasz mérkõzésekre figyel, mivel most hét közben csapata a Leccével játszik Olasz Kupa mérkõzést, majd a hétvégén rangadó következik a zebráknak” a Milan ellen. Mikor az újságírók megkérdezték mit szól a Barcelona érdeklõdéséhez, így válaszolt: „Én a Barcelonához? Nem mondok semmit. Nincs kommentár, nincs kommentár, nincs kommentár.”

Röviddel késõbb aztán kicsit megnyugodott a futballista, s értékelte is a helyzetét: „Nem mondok semmit, mert ebben a pillanatban csak a csapatom következõ mérkõzéseire akarok koncentrálni a Lecce és a Milan ellen,” – mondta szûkszavúan a csatár, aki immár az ötödik idényét tapossa az Udinese mezében. További elõrelépés egyelõre nem tapasztalható a játékos ügyében, az viszont kiderült, hogy Iaquinta lehetõségét nem most januárban találta ki a vezetés. Iaquintát ugyanis még Frank Rijkaard íratta fel a klub titkos tízes listájára decemberben, azon a bizonyos vacsorán amin csak a legfelsõ vezetés vett részt. Továbbá állítólag a Barcelona azon gondolkozik, hogy a csatárt nem lenne e jobb megoldás csak kölcsönözni, azonban az erõsen kérdéses, hogyan reagálna erre az Udinese…”