Jövõ pénteken mutatják be Van Bommelt

EZQUERRÓRA IS SOR KERÜL

Annak ellenére, hogy hivatalosan csak július 1.-tõl lesz a Barcelona játékosa, Mark van Bommelt már jövõ pénteken, azaz június 10.-én bemutatják a sajtónak a Nou Campban. Várhatóan még a jövõ héten kerül sor Santi Ezquerro bemutatására is, de még péntek elõtt. A Barca ugyanis 10.-én indul Japánba, hogy részt vegyen a szûk egy hetes túráján.

Szükséges még péntekig lebonyolítani ezeket a hivatalos eseményeket, mivel Frank Rijkaardnak is ott kell lennie a játékosok mellett, s a csapat útját követõen már a trénernek is kijár a szabadság. Van Bommel egyébként vagy csütörtökön, vagy pénteken reggel vesz részt a kötelezõ orvosi vizsgálaton. A holland most válogatottjával készül Finnország ellen, így idõ hiányában még nem most költözik Katalóniába, hanem majd június végén intézi el ezen teendõit.

A futballistának erre is nehéz lett volna idõt szakítania, hiszen június végére meghívták egy híres holland játékosoknak tartandó lábtenisz bajnokságra, ahol neki Roy Makaay-jal kellett volna egy párt alkotnia. A középpályás azonban lemondta a részvételt, mivel ebben az idõszakban szándékozik lakást keresni Barcelonában, családjával együtt átköltözi, s megszokni a várhatóan sok újdonságot.