Ronaldinho elfogadja a normákat

Ismét kaphat új szerzõdést

A klubnál az új idénytõl bevezetendõ új rendelkezéseket a jelek szerint elfogadja Ronaldinho Gaúcho, aki Samuel Eto’óval együtt a törvények megalkotásának egyik fõ „kiharcolója” volt a rosszabb magaviseletével.

A játékos ügynöke ugyanis csütörtökön megjelent a Camp Nouban, ahol igazi csúcstalálkozón vett részt, jelen volt Frank Rijkaard, Txiki Begiristain, Ferran Soriano és Joan Laporta is, akik tisztázni szerették volna Roberto de Assisszal, hogy mi vár többek között Ronaldinhóra is a jövõben. A brazillal ugyanis jobb minél elõbb tisztázni, hogy a héten elfogadott új rendelkezések rá is maximálisan vonatkoznak, különösen azért, mert néhányat ezek közül éppen miatta hoztak meg. A megbeszélés sikeresen zajlott Roberto de Assisszal, aki biztosította a Barcelona vezetõit, hogy Ronaldinho elfogadja az új szabályozásokat.

Ezen kívül a megbeszélésen ismét szóba került Ronaldinho szerzõdés hosszabbítási ügye, mert barcelonai részrõl a 2010-ig szóló kontraktus meghosszabbítását tûzték ki célul, mely együtt járna ismét egy fizetésemeléssel, valamint a klub jelentõs összeggel támogatná a jövõben a játékos alapítványát.