Roberto és Rakitic visszatért – már az MU-ra fókuszálnak

Nincs komoly hiányzója a katalánoknak | Kedden jön az MU

Az FC Barcelona szombat délután egy meglehetősen felforgatott csapattal az Huesca otthonában gól nélküli döntetlent játszott, kedden pedig már a Manchester United érkezik a Camp Nouba a Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágóján.

Az Huesca elleni bajnokit egyértelműen feláldozta Valverde edző, és könnyen lehet, hogy a szombati kezdőcsapatból egyik mezőnyjátékos sem lesz ott a United elleni kezdő tizenegyben. Természetesen most már az egész csapat minden erejével a BL-meccsre összpontosít. Így tesz Rakitic és Sergi Roberto is, akik szombaton még az utazó keretben sem voltak ott kisebb problémák miatt, azonban a vasárnapi edzésen mindketten részt vettek, és minden bizonnyal játszani fognak a Manchester elleni összecsapáson.

A Barcelona jó állapotban várhatja a keddi párharcot, hiszen már csak Vermaelen és Rafinha sérült, rajtuk kívül még Todibo az, aki biztosan kihagyja a United elleni mérkőzést, mert még nincs regisztrálva a BL-ben. Eltiltottja nincsen a katalánoknak, úgyhogy minden adott lehet egy magabiztos továbbjutáshoz a Manchester ellen.