Légy része a Barcelona történelmének, szurkoljuk ki együtt a Barça Femení BL-címét!

A klub az első női BL döntőjére készül

Barça szurkolók, gyülekező! Itt az idő, hogy megmutassuk magunkat a világnak és hogy mennyien szurkolunk szeretett gránátvörös-kék klubunknak: május 18-án szombaton Budapesten rendezik a női Bajnokok Ligája döntőjét, és kötelességünknek érezzük, hogy a lehető legtöbben összegyűlve a győzelembe szurkoljuk a Barça-lányokat a Groupama Arénában!

Női focimeccset valószínűleg kevesen láttak eddig, pláne élőben, a klub számára viszont történelmi fontosságú mérkőzés lesz ez a BL döntő a Lyon ellen, mivel először hódíthatja el a csapat a BL trófeát.

Szeretnénk, ha minél többen részesei lennénk ennek a történelemnek, amellett, hogy ez a mérkőzés egy egyedülálló alkalom arra, hogy megmutassuk magunkat az egész Barçás világ előtt, hogy rólunk szóljon a katalán sajtó és hogy a klub vezetősége is lássa, milyen szurkolói bázisa van a csapatnak Magyarországon. Mindegy, hogy tag vagy-e és mióta szurkolsz a Barçának, gyere el!

A Penya Blaugrana Budapest révén folyamatosan kapcsolatban vagyunk a klubbal a mérkőzést illetően, mert nagyon szeretnénk valamilyen kis eseményt/programot összehozni erre a szombatra, hogy a lehető legemlékezetesebb legyen a klub első női BL döntője. Ráadásul várhatóan jegyeket is fog tudni igényelni a Penya a mérkőzésre (hogy mennyit, ez még kérdés), úgyhogy egy feladatod van most: jelezd a részvételi szándékodat a lenti linken május 5. vasárnap délután 15.00-ig!!! (akár van már jegyed, akár most igényelnél) aztán eljönni május 18-án a Groupamába és szurkolni!

A penya tagjainak és közvetlen hozzátartozóiknak a Penya Blaugrana Budapest elképzelhető, hogy ingyenesen fog tudni jegyeket igényelni, de ehhez  szükséges, hogy vasárnapig tudjuk, mennyien leszünk.

TÖLTSD KI EZT A RÖVID ŰRLAPOT, ÉS JELEZD, OTT LESZEL-E A MECCSEN VAGY ADD LE MOST A JEGYIGÉNYED ITT: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdf4Lhu-pFaOYbNvDxax7vdNThkI0aECrM-b8RIKNLwcw5xVg/viewform?usp=sf_link

A jegyek jelenleg is kaphatóak az MLSZ honlapján 700 és 1000 Ft-os áron, ennél drágábban mi sem fogjuk kapni őket – ennyiért egy ilyen fontos meccset nem illik kihagyni. Ahogy fentebb írtuk, látunk rá reális esélyt, hogy a tagoknak ingyen is tudjunk jegyeket igényelni.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/2323477604559620/

Aki már vásárolt esetleg magának jegyet, az sem marad le semmiről, maximum nehezebb lesz egy szektorba kerülnünk – de a stadion két oldaláról még jobban szólhat majd a Força! Barça!

A lényeg, gyere el és szurkoljunk együtt! Hangolódásnak pedig itt egy videó, mit várhatunk a lányoktól – garantáltan magas színvonalú focit!