Kezdődik az EuroBarça BL Tippjáték!

Az első három helyezettet díjazzuk | Tippelj az összes mérkőzésre

Kedves olvasóink, ahogy ígértük, kezdődik a Bajnokok Ligája tippjátékunk is, ahol a Barcelona meccsei mellett az összes BL-mérkőzésre is tippelhettek, természetesen itt is nyereményekért. A tippjáték ugyanott lesz lebonyolítva, ahol a La Liga tippjáték is megy.

Csatlakozz és tippelj, az első három helyezettet díjazni fogjuk! A BL győztesére és gólkirályára is lehet majd szavazni plusz 20 pontért, ami a végelszámolásnál jól jöhet majd. A tippjáték első három helyezettje az Eurobarca Shopjából választhat néhány terméket vagy használhat fel kupont egy következő vásárláshoz.

Az oldalt érdemes elmenteni könyvjelzőben (https://tipper.io/hu/eurobarca/13250), hogy ne felejtsetek el minden mérkőzésre tippelni. A BL tippjáték pontozása egyébként megegyezik a La Liga pontozásával, úgyhogy aki ott is jelen van, annak nem lesz semmi újdonság. Illetve akkor már fontos megjegyezni, hogy ott se felejtsetek el tippelni! Már csak azért sem, mert a válogatott szünet alatt újra lehet tippelni a győztesre és a gólkirályra, ami végre frissült, így már Messi is ott van a névsorban.

Az EuroBarça Bajnokok Ligája Tippjátékára itt tudtok csatlakozni:

https://tipper.io/hu/eurobarca?join=mrzE6t

Jó játékot és sok szerencsét kívánunk mindenkinek egész évre!