Puig: “Mindenki ilyen debütálásról álmodik”

A debütáló saját nevelés gólpasszal mutatkozott be a Camp Nounak

Riqui Puig 19 évesen letudta az első tétmérkőzését a Barcelonában a Cultural Leonesa ellen, amikor is csereként beállva bő félórát kapott a még a B kerethez tartozó saját nevelésű középpályás. Puig természetesen kicsattant az örömtől a gólpassza kapcsán, a szavaiból pedig sugárzik a Barça iránti szeretete. 

Három esztendősen jöttem ki először a Camp Nouba. Kisgyerekkorom óta culé vagyok. Képzeljétek el az örömöt és az izgalmat, amit ma átéltem… Meg kell köszönnöm a lehetőséget Valverdének, hogy játszhattam 35 percet. Pontosan ilyen bemutatkozásról álmodik az ember, hiszen gólpasszt adtam, és nyertünk is. Mindent beleadtam, és amikor teszel valamiért, akkor az esetenként meghozza a gyümölcsét. Hogy tudok-e ma este aludni? Nem vagyok benne biztos, de nem lesz gond, mert akkor legalább kiélvezem ennek az álomnak a beteljesülését. Szeretnék köszönetet mondani a socióknak, hogy kijöttek a stadionba ezúttal is. Ez a világ legjobb klubja, a jó debütálás fontos volt a számomra. Minden egyes futballista hajlandó lenne bármit odaadni azért, amit én ma átélhettem.

2=3! Itt a legjobb alkalom, hogy beszerezd a Barçás karácsonyi ajándékokat. Válassz ki három terméket pólóink, pulóvereink vagy táskáink közül bármilyen összetételben, és a három közül csak kettőért kell fizetned!