„Alcácer nagyon sok gólt fog szerezni a Barçában”

Lucho ezúttal szinte mindennel elégedett | A 3-4-3 is egy lehetőség

Minden szempontból elégedett volt a Depor elleni teljesítménnyel Luis Enrique, aki szerint nagyon jó mérkőzést játszottak fiai ezen a szombaton, az pedig külön jó, hogy a 3-4-3-as felállást bátran tudja használni.

Felállás

„Az az elképzelésünk, hogy ne legyünk kiszámíthatóak az ellenfelek számára. Mi sem tudjuk, hogy õk mit fognak játszani. Cél, hogy meg tudjuk lepni õket, és most minden úgy alakult, ahogyan szerettük volna. Nagyon sok helyzetet ki tudtunk dolgozni, ugyanakkor az ellenfélnek nem volt sok lehetõsége. Elégedettek vagyunk, hiszen a Deportivónak eddig nem lõttek sok gólt, és mi most négyet is tudtunk.”

Játékrendszer

„Az volt a célunk, hogy három játékossal könnyen ki tudjuk hozni a labdát. Arra kell törekednünk mindig, hogy a labdajáratás folyamatos legyen. Ez is egy lehetõség, még egy variáns. Minden játékos segítsége fontos az egész szezon során.”

Elégedett

„Ezek a fordulók, mint azt már korábban is láttuk, nem feltétlenül nyugodtak, de meg tudtuk oldani. Nagyon sok helyzetet ki tudtunk dolgozni, ügyesen teremtettünk területeket, jó volt a letámadásunk… Néhány esetet kivéve, amikor megszenvedtünk a letámadásuktól az elsõ félidõben, nagyon jó meccset játszottunk. Nagyon elégedett vagyok, jó próbatétel volt a számunkra, és jól teljesítettünk.”

Rafinha

„Minden poszton nagyon szeretem. Ugyanúgy mint Arda, sok szerepkörben lehet jó és egyben hatékony is. Több nagyon sokoldalú játékos van a keretünkben.”

Alcácer

„Amikor egy támadó új csapathoz érkezik, minél elõbb gólt kell szereznie. Az jó, hogy az edzéseken belövi. Ma nem volt szerencséje. Én inkább akkor aggódnék, ha nem lennének gólhelyzetei. Eleinte Luisnak sem mentek be a helyzetek. Nagyon sok gólt fog szerezni a Barçában. Az a fontos, hogy nyugodt legyen, az pedig tetszett, ahogyan a közönség reagált a helyzetre.”