„Már a Barça mezét viselem, ezért a klubért, ezekért a színekért küzdök”

Junior Firpo szavai a Betis elleni mérkőzés előtt

Junior Firpo, a Barcelona új igazolása állt a sajtó rendelkezésére korábbi csapata, a Betis elleni mérkőzés előtt. Junior beszélt a volt klubjáról, a beilleszkedéséről és arról is, milyen érzések kavarognak benne a meccs előtt.

„Nagyon várom már a meccset, mint ahogy azt is, hogy bemutatkozzak a Camp Nou közönsége előtt. Mi mást kívánhatnék, mint azt, hogy ez pont a korábbi csapatom ellen történjen meg? Remélem jó meccset játszunk majd és sikerül megnyernünk a mérkőzést.”

Betis

„Kicsit talán direktebb lett a csapat, de még mindig törekednek a labdatartáson alapuló játékra, ami a csapat védjegyévé vált az utóbbi években. Veszélyes ellenfél, vigyáznunk kell, mert könnyen megnehezíthetik a dolgunkat. Nagyszerű a keretük, Fekir pedig a képességeivel egy újabb szintre emelheti a klubot.”

Az előző szezon meccsei

„Az már a múlt. Szép emlékek, mert nagyon jól játszottunk, de már a Barça mezét viselem, ezért a klubért, ezekért a színekért küzdök!”

Beilleszkedés

„Már teljesen beilleszkedtem, minden edzéssel egyre jobban megy a játék. Javulok azokban a dolgokban, amiket a Mester kért tőlem és a csapattársaimmal is egyre jobban érezzük egymást. Nagyon fontos az összehang a játékosok között, így jobban megértjük egymást a pályán. A beilleszkedésemben nagyon sokat segített az amerikai túra, ahol együtt éltünk a csapattársaimmal.”