Regeneráló edzés hétfőn, kedden pihenő

Csütörtökön sorsolják a Bajnokok Ligája csoportbeosztását | A hétvégén Pamplonába utaznak

Az FC Barcelona együttese a vasárnap esti győzelmet követően hétfőn egy frissítő tréninget abszolvált, melyen ismét több saját nevelés is részt vehetett. 

A Ciutat Esportiva Joan Gamper edzőközpontban már a délelőtti órákban edzést vezényelt Ernesto Valverde vezetőedző, hogy a játékosok minél gyorsabban regenerálódjanak a hétvégi terhelésből. Az első keret hadra fogható játékosain túl ott volt a foglalkozáson Iñaki Peña, Sarsanedas, Carles Pérez és Abe a B csapattól, míg a ‘Juvenil A’ együtteséből Tenas és Ansu Fati kapta meg ismét a lehetőséget a bizonyításra, illetve fejlődésre.

Ami az együttes heti programját illeti, keddre pihenőt adott a játékosoknak Valverde, szerdán, csütörtökön és pénteken azonban már gőzerővel készül majd a gárda az Osasuna elleni, szombaton rendezendő idegenbeli bajnoki összecsapásra.

Végül megjegyzendő, hogy csütörtökön sorsolják a Bajnokok Ligája csoportjainak a beosztását, azaz a játékosok megtudják majd, kivel is kell szembenézniük idén a legrangosabb európai kupasorozat csoportkörében.