Sergi Roberto felépült, Umtiti térde továbbra is fáj

A francia bekkre várhatóan nem számíthat még a Valladolid ellen sem Valverde edző

 

A madridi ‘AS’ értesülései szerint Sergi Roberto már teljes értékűen dolgozott a vasárnap délelőtti tréningen, így a saját nevelés a jelek alapján már bevethető állapotban lesz a Valladolid elleni, kedd esti meccsre. Umtiti térde ellenben továbbra sem egészséges, így a franciának újabb mérkőzést kell majd a pályán kívül töltenie. 

Sergi Roberto még az Eibar elleni, múlt heti találkozón nyúltak meg a szalagjai a térdében, ám a mai foglakozáson a hírek szerint már mindenféle fájdalom nélkül tudott edzeni, így várhatóan ott lesz a Valladolid elleni meccskeretben. Amint az ismeretes, a Klasszikust elhalasztották a hétvégéről, így a Barça következő összecsapása kedd este lesz 21 óra 15 perckor hazai pályán a Valladolid ellen.

Egyáltalán nem pozitív hír viszont, hogy Samuel Umtiti bal térde továbbra is fájdalmat okoz a bekknek, aki így vélhetően ismét nem állhat majd Ernesto Valverde edző rendelkezésére. Habár a klub a kommünikéjében azt állítja, hogy Umtiti esetében nincs szó a régi sérülés kiújulásáról, hanem csak egy zúzódásról van szó, amit még a pénteki edzésen szedett össze a gall, ám a védő kálváriájának ismeretében nehéz optimistának maradni az állapotát illetően…

A tréningen egyébként az első csapattal edzett még Carles Pérez és Ansu Fati is, akik nagy eséllyel pályáznak újabb játékpercekre, miután Ousmane Dembélé még mindig eltiltott lesz a Sevilla elleni kiállításának köszönhetően.