Neto: „Az, hogy nem kaptunk gólt, magabiztosságot ad a folytatáshoz”

Elégedetten nyilatkozott a Barça brazil kapusa

A tegnap esti Celta Vigo elleni 3-0-s győzelem után a csapat második számú kapusa, Neto is nyilatkozott, aki jelenleg Ter Stegent helyettesíti a német sérülése miatt. A brazil kapus elégedett az eredményt illetően, hiszen kapott gól nélkül hozta le a meccset, amely elmondása szerint magabiztosságra ösztönzi.

Jól játszott a csapat

,,Ez egy fontos eredmény a csapat számára, egyre jobbak vagyunk. Gratulálok mindenkinek a teljesítményünkhöz, főleg úgy, hogy emberhátrányban voltunk a meccs nagyobb részében.”

Rosszak voltak az időjárási körülmények

,,Alkalmazkodnunk kell minden körülményhez. Ha az időre hivatkozunk, az csak kifogás lesz, persze megnehezíti a dolgunkat, de a legmagasabb szinten játszunk. A legfontosabb, hogy jöjjenek az eredmények. Ez a legalapvetőbb dolog.”

Kapott gól nélküli győzelem

,,Nagyon értékesek ezek a győzelmek [a Celta és a Villarreal elleniek – a szerk.], ugyanakkor kapott gól nélkül teljesíteni egy meccset magabiztosságot nyújt a folytatáshoz, aki egy kicsit is ismeri a futballt, az tudatában van ennek. Boldog vagyok az eredmény és a csapattársak miatt is.”

***

barca maszk