Pedri: „Ez életem első fejes gólja”

A Barcelona 18 éves játékosa elégedetten nyilatkozott

Pedri González megszólalt egy interjú erejéig a szerda esti, Athletic Club elleni 3-2-re megnyert mérkőzést követően, és mindezt elégedetten tehette, mivel remekül játszott, gólt szerzett, aminek köszönhetően egyenlített a Barça, majd a gólpasszával fordítani tudtak. 

Nehéz meccsen nyert a csapat

,,Tudtuk, hogy ez egy fontos mérkőzés lesz és jól felkészültünk rá. Tudtunk, hogyan fognak játszani, hogy Williams sebességét akarják kihasználni. Nagyon korán megszerezték a vezetést és ez egy kemény ütés volt nekünk, de vissza tudtunk jönni, és nagyon fontos három pontot szereztünk.”

Hamar hátrányba került a Barcelona

,,Amikor az ellenfél hamar vezetést szerez általában szétesik egy csapat, de mi az ellenkezőjét tettük. Magabiztosak voltunk és tudtuk, hogyan fordítsunk, a jövőben is ehhez fogom tartani magam.”

Nemcsak lábbal, fejjel is megy

,,Soha nem szereztem még gólt fejjel. Köszönet De Jongnak, aki folytatta az akciót, és így ki tudtam egyenlíteni.”

Jól működött a játék Messivel

,,Szupergyors játék volt, amikor Messi passzolt hátulról, és szólt, hogy üresen van. Szerencsére gólt tudott szerezni.”

A gólja mellett gólpasszt is adott

,,Nagyon örülök a csapat győzelmének, a gólomnak és a gólpasszomnak is. Folytatnunk kell ezt még nagyon sokáig. Nagyon hosszú még a Liga, és bármi megtörténhet. Az első helyért fogunk harcolni, ez az amit szeretnénk és amiért harcolni fogunk napról-napra fejlődve.”

***