Sergio Busquets: „Reméljük, hogy a következő szezonban címekért küzdhetünk”

Sergio Busqutes a Getafe elleni 0-0-ás döntetlent követően értékelte a mérkőzést és a szezont. Az egy ponttal bebiztosították második helyüket a La Ligában, ami több bevételt jelent a klubnak, amire a jelen pénzügyi helyzetben a klubnak nagy szüksége van. A következő szezonban már címekért akarnak küzdeni.

Milyen volt a szezon?

„Egyértelmű, hogy nagyon nehéz szezonon vagyunk túl, sok változással és sok sérüléssel. Nem voltunk olyan kiegyensúlyozottak, mint szerettük volna. A második helyezés viszont több bevételhez juttatja a klubot, ami a jelenlegi pénzügyi helyzetben nagyra értékelendő.”

Trófeák jövőre?

Busquets bízik abban, hogy az FC Barcelona a következő szezonban változtatni tud a helyzetén, és újra a címekért küzdhet. „A győzelmek eléréséhez sok pénz is kell. A cél az, hogy harcban legyünk a címekért, más képet mutassunk magunkról, mint idén, és javítsunk a klub pénzügyi helyzetén. Ezeknek mind együtt kell megtörténniük. Szeretnénk, ha a jövőben a lehető legjobban alakulnának a dolgaink, és reméljük, hogy a következő szezonban már címekért küzdhetünk. A jelenlegi gazdasági helyzet hátrány, de ennek ellenére reméljük, hogy a következő szezonban versenyképes csapatunk lesz.

***