„Szeretnénk veretlenek maradni”

Iniesta ki akarja élvezni még ezt a másfél hetet

A Barça 5-1-re győzött a Villarreal ellen, Andrés Iniesta ezúttal is kezdő volt, de a második félidő elején lecserélte őt Ernesto Valverde. Iniesta a jövőjéről annyit elárult, hogy közel van a megállapodáshoz egy klubbal, de még le kell zárni apró részleteket.

Veretlen a Barcelona

„Nagyon szeretnénk elérni, hogy veretlenek maradjunk és meg is fogjuk próbálni az utolsó erőnkkel, hogy veretlenül fejezzük be ezt a mérkőzés sorozatot. Egyáltalán nem könnyű dolog ennyi meccsen keresztül veretlennek maradni.”

Villarreal meccs

„Jól sikerült, teljes meccs volt minden tekintetben. A Villarreal egy nagy csapat, sokat mozgat, de nagyon jók voltunk a kapu előtt, és boldogan megyünk haza ezzel a győzelemmel.”

Közeleg a barcelonai időszaka vége

„Igyekszem kiélvezni, mert nagyon kevés van már hátra. A legjobban azt szeretem, ha pályán lehetek, és ha jól is sikerülnek a dolgok, még jobb.”

A Villarreal sorfalat állt

„Nagyon örülök neki, és hálás vagyok az embereknek, ebben az esetben a Villarrealnak a figyelmességükért és azokért, amiket mondtak. Nagyon sok év volt, és most rendkívül kedves dolog, hogy az emberek ilyen tiszteletteljesek.”

Összjáték Messivel

„Nagyon jól megértjük egymást Leóval, és amikor beadsz neki egy ilyen labdát, már tudod, hogy általában jól fejezi be a szituációt.”

A jövője

„Minden lehetséges, ami Európán kívüli. Kínát már lezárták, most Japán és ahogy olvastam Ausztrália is szóba került. De meg fogja mindenki tudni, amikor bejelentik, még azért van másfél hetem, amit kiélvezhetek itt, és amikor vége lesz, a válogatottra, illetve a jövőmre fogok koncentrálni. Még apróságok vannak hátra a megállapodásból, amiket le kell zárni, és a legjobbat kell választani.”

Emlékezz limitált kiadású pólókkal a Barcelona történetének 25. bajnoki címére és a 22 év után távozó Andrés Iniestára. Rendeld meg a pólókat a linkekre kattintva az EuroBarça Shopban.