Indul az Eurobarca La Liga tippjátéka!

Készítsétek a jósgömböt | Nyeremények most is lesznek

Tippmixerek, jövőbe látók, hungarokatalánok, nyereményvadászok, de legfőképpen kedves olvasóink! Ígéretünkhöz híven visszatérünk a régi hagyományokhoz és útjára indítjuk az EuroBarça tippjátékát, amiben a Barcelona meccsei mellett a spanyol bajnokság többi mérkőzésére is tippelhettek, természetesen újra értékes nyereményekért. A tippjáték egy külső oldalon keresztül megy majd, ahogy  a VB tippjátéknál már kipróbálhattátok – nekünk tetszett a rendszer, úgyhogy nem is nagyon változtattunk rajta. 

 

 

A VB tippjátékkal bemelegítettünk már nyáron, most pedig folytatjuk a Tipperen a La Ligával, ahol mind a 38 fordulóra tudtok tippelni. Csatlakozz, tippelj és bizonyítsd be, hogy a Barcelona drukkerei közül te mozogsz a legotthonosabban a spanyol bajnokságban – az első 5 helyezettet szokás szerint díjazni fogjuk! 🙂

  • Ezúttal csak a bajnokság meccseire lehet majd szavazni, a kupára nem
  • A gólkirályra és a bajnokság győztesére is lehet tippelni 20-20 plusz pontért, ami a végelszámolásban jól jöhet majd – a 2. forduló végéig tudjátok ezt megtenni (úgyhogy ne felejtsétek el!)
  • A Bajnokok Ligájára várhatóan külön csoportot készítünk, ami egy külön játék lesz (a sorsolás után, szeptember elején)

Az első helyezett díját később fogjuk felfedni, ez legyen meglepetés (de garanciát vállalunk rá, hogy tetszeni fog), a 2-5. helyezettek pedig az Eurobarca Shopjából választhatnak néhány terméket vagy használhatnak fel egy kedvezményre jogosító kupont egy következő vásárlásukhoz. Ezeket a későbbi választék és lehetőségek függvényében fogjuk felajánlani a bajnokság végeztével.

Az első tipp pedig tőlünk jön: mentsétek el könyvjelzőben a linket (www.tipper.io/hu/eurobarca), vagy rendszeresen kattintsatok a menüsorban a Tippjáték menüpontra és ne felejtsetek el minden héten tippelni! Mi igyekszünk szólni minden forduló előtt, de csak rajtatok múlik meddig juttok – és most tényleg kitartónak kell lenni, hiszen jövő májusig még nagyon sok idő van. A pontozásról, szabályokról a Tipper oldalán találtok több infót (aki játszott velünk a VB tippjátékkal: a pontozás várhatóan azzal megegyező lesz.)

Csatlakozni itt tudtok: http://tipper.io/hu/eurobarca-la-liga-tippjatek-5b716631a8201/?join_code=1be6a88389954f12c33a3e02ff052052 

Jó játékot és sok szerencsét kívánunk mindenkinek egész évre!