Hol nézzem a meccset? Barcelona – Alavés élő streamek

Aki nem akar lemaradni a bajnoki nyitányról

Ma este 22:15-kor elkezdődik a spanyol bajnokság a Barcelonának is az Alavés elleni mérkőzéssel, ám a TV-ben ezt csak a nagyon kiváltságosok tudják egyelőre nézni. Ebben a cikkben ezen igyekszünk segíteni, alább találjátok az általunk működőképesnek talált streameket, közvetítéseket! 

Cikkünket folyamatosan frissítjük!

Alternatív lehetőségek:

  • Angol nyelvű közvetítés 1: http://www.dubs.to/nbcsn/ (A play-re kattintva egy másik oldalra navigál, azt egyből be lehet zárni, majd újra a play gombra kattintva elindul a közvetítés)
  • Angol nyelvű közvetítés 1: http://www.dubs.to/football/ (A play-re kattintva egy másik oldalra navigál, azt egyből be lehet zárni, majd újra a play gombra kattintva elindul a közvetítés)

Illetve a fórumban is folyamatosan osztanak meg szurkolótársaink linkeket, ahol lehet követni, érdemes lehet oda is benézni, ha fentiek leállnak/nem működnek tovább: https://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=711

Keresel egy olyan Barçás ereklyét, ami garantáltan egyedi? Akkor az Eurobarça Shop a te tereped, ahol megrendelheted az alábbi ‘Tots units fem forca’ pólót is, melyen a klub himnusza is szerepel!