Valverde: „Hiányzott a szikra”

Jól védekezett az Atlético | Sokat várnak Dembélétől

Az FC Barcelona 1-1-es döntetlent ért el az Atlético Madrid otthonában tegnap este. A katalán csapat vezetőedzője, Ernesto Valverde úgy érezte, hogy ők uralták a mérkőzést, de az ellenfél jó védekezése miatt nem tudtak helyzeteket kialakítani. 

Nehéz volt mit csinálni

„Az Atlético mélyen helyezkedett, mi irányítottuk a játékot. Nagyon jól védekeztek, nehéz volt rést találni. Arra vártak, hogy elveszítsük a türelmünket, és elkapjanak minket egy kontránál. De ezt jól kontrolláltuk. Emlékszem, Arthur elvesztette a labdát, és egy ellentámadást vezettek, de nem volt semmi más, kivéve a gólt, ami egy rögzített szituáció után érkezett.”

Hiányzott a szikra

„Mi voltunk a jobbak, majd egy játékszituáció, és hátrányba kerültünk. Kiegyenlítettünk, ami jó, de mindig többen reménykedsz. Elöl hiányzott a szikra, de ez azért volt, mert jól védekeztek. Végig a térfelükön játszottunk.”

Dicsérte Dembélét

„Ő egy nagyszerű játékos, nagyon komplett a játéka, és még gólt is szerez. Ezt bizonyítja. Túl sokat beszéltek róla. Igaz, hogy nem volt benne az előző meccskeretben, de ő egy olyan játékos, akinek segítenünk kell abban, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a dolgok jól alakulnak, és segít a csapatnak. Sokat várunk tőle, mert ő egy hatalmas tehetség.”