Barça – Valencia előtt: Messi és Suárez továbbra is külön edzettek

A Barcelona a következő hétvégén egy nagyon fontos bajnokival folytatja a LaLigában a Valencia ellen, hiszen eddig három forduló alatt mindössze 4 pontot sikerült összegyűjtenie. Messi és Suárez játéka továbbra is kérdéses.

A csapat lassan de biztosan egészül ki a válogatott szünet után a napokban. Jordi Alba és Busquets kedden már a csapattal dolgoztak, ez a hírek jó oldala, Messi és Suárez azonban továbbra is külön edzést végeztek. Mindkettőjükre igaz, hogy nem kizárt a játékuk a Valencia ellen, de nem is biztos. Természetesen nagyon fontos lenne a jelenlétük, mert a három forduló alatt elveszített öt pont rendkívül rossz rajt volt a Ligában.

Mivel még sok válogatott játékos nem tért vissza a csapataitól, ezért a fiatalok, mint például Ansu Fati vagy Riqui Puig egyelőre a felnőtt kerettel dolgoztak.

A Valencia ellen szombaton este lép pályára a Barcelona, ezt követően pedig kedden este már Dortmundban lesz fellépése a BL-csoportkör nyitómeccsén. Mindkét mérkőzés nagy jelentőségű, hogy jó alappal fusson neki a csapat a soron következő feladatoknak.