Vives: „Nem gyengülhetünk a télen”

Beszélt Mascherano esetleges távozásáról | A történelem legjobbja Messi

Az FC Barcelona elnökségének szóvivője, Josep Vives a hétfőn tartott sajtótájékoztatóján beszélt Javier Mascherano esetleges távozásáról, az Aranylabdát nemrég ötödik alkalommal megkapó Cristiano Ronaldóról valamint a csapat nyolcaddöntős ellenfele, a Chelsea együttese is szóba került. 

„Mascherano nagy tiszteletnek örvend a klubnál, ezt az évek során kiérdemelte, megnyerte magának. Ahogy mondta a vezetőedző, a klubnak a téli átigazolási időszakban erősödnie kell, nem gyengülnie. Az egyesület érdekei mindig is előrébb valóak a szervezeten belüli egyének érdekeinél, beleértve a játékost is. Meghallgatjuk, és figyelembe vesszük a kéréseit, és a fentiek alapján döntünk majd.”

Cristiano Ronaldo

„Tiszteletben tartom az Aranylabdát és Cristiano Ronaldót is. Nagyszerű játékosnak és kiváló versenyzőnek tartom. Itt, a Camp Nouban minden 15. napon vagy sűrűbben is láthatjuk a történelem legjobbját, aki nem más, mint Messi.”

Chelsea

„43% esély volt arra, hogy megkapjuk őket, és végül így is lett. Motiválnak minket, mert egy nagyszerű csapatról van szó, melynek kiváló stadionja van. Még rengeteg idő van a párharcig, előbb meg kell nézni, milyen állapotban leszünk februárban. Ahhoz, hogy megnyerd a Bajnokok Ligáját, le kell győznöd a legjobbakat.”