Rakitic: „Minden játékosnak örülünk, Coutinho pedig az egyik legjobb”

Üdvözli Coutinho érkezését | A szezon legnehezebb időszaka jön

Ivan Rakitic röviden nyilatkozott a Levante elleni meccs után és a mérkőzés mellett beszélt természetesen Coutinhóról is, akit a világ legjobbjai között tart számon, így természetes, hogy örül a leigazolásának.

A Levante elleni meccs

„Jó iramban kezdtük a meccset, megvolt a magabiztosságunk és türelmünk. Az első félidő nagyon jó volt. Sosem szoktuk lejjebb kapcsolni a sebességet, mindent beleadunk mindig.”

A szezon legkeményebb időszaka jön

„Most kezdődik a szezon legmeghatározóbb része, formába kell kerülni és a legmagasabb szinten kell lennünk. Apránként akarunk előre haladni és tovább szeretnénk élvezni a futballt. De javulnunk kell továbbra is.”

Coutinho érkezéséről

„Az árak nagyon magasak lettek mára, ezt diktálja a piac, de az én véleményem nem számít ebben. Mi minden jó játékost szívesen fogadunk. Gratulálok az elnöknek és mindenkinek, akinek a segítségével létrejött az átigazolása. Ő már a családunk tagja, élvezni fogjuk a játékot vele, ő pedig már a világ legnagyobb klubjában van. Örülünk, hogy egy olyan játékos csatlakozott hozzánk, aki a világ legjobbjai között van. Tudtuk, hogy a BL-ben nem fog játszani, de a Ligában és a Copában remélhetőleg segíteni fog, de időt kell adnunk neki a beilleszkedésre.”