Piqué: „Messi nélkül Argentína itt sem lenne a vb-n…”

A bekk szerint nem kellene kétségbe vonni az argentin elkötelezettségét

Gerard Piqué végigjátszotta a spanyolok Irán ellen megnyert meccsét (1-0) szerda este, a találkozó után pedig nyilatkozott is, és újságírói kérdésre válaszolva kifejtette a véleményét a Leo Messit ért kritikákról. 

Messi elkötelezettsége Argentína felé megkérdőjelezhetetlen. A következők a tények: ő az, aki a hátán cipeli a csapatot, és mégis ő kapja a legtöbb kritikát. Elfelejtették talán az emberek, hogy nélküle Argentína itt sem lenne a világbajnokságon? Úgy tűnik, hogy az emberek már nem emlékeznek arra, hogy ő vezette ki a csapatot a világbajnokságra. Egyszerűen ezek után nem vonhatod kétségbe az elkötelezettségét, valamint a válogatottban nyújtott teljesítményét. Hogy beszéltem-e vele az elmúlt napokban? Nem, természetesen nem, mert most mindenki a saját nemzetéért küzd. Szóval mindenki foglalkozzon a saját dolgával, aztán ha végül szembekerülnénk egymással, akkor majd lesz időnk beszélni.

Kifejeznéd egy póló formájában, hogy a Barcelona szerelmese vagy? Vagy csak egyszerűen otthon hordanál egy kényelmes, de Barçás pólót? Akkor rendeld meg az alábbi ‘Baaarca!’ pólót akár több színben is az Eurobarça Shopban!