Paulinho: „Igen, vannak ajánlataim…”

... de még nem hozta meg a végleges döntést | Csalódottan nyilatkozott a brazilok kiesése után

Az FC Barcelona kiválósága, a brazil nemzeti csapattal pénteken este Belgiummal szemben a világbajnokság negyeddöntőjében búcsúzó Paulinho a találkozó után (1-2) megerősítette azokat a sajtóértesüléseket, melyek szerint számos klub hívja a játékost komoly ajánlatokkal. Paulinho elárulta, hogy egyelőre még nem döntött, vagyis minden elképzelhető a maradástól a távozásig bezárólag. 

„Tudom, hogy érkezett néhány ajánlat értem a klub felé, ezeket az ügynököm majd most részletezi nekem, hiszen eddig értelemszerűen nem foglalkoztam ezekkel. Most Barcelonába utazom majd, hogy megbeszéljem vele a részleteket, és hogy kiderüljön, mit is tartalmaz pontosan az ajánlat. Annyit már most is tudok, hogy egy ajánlat Kínából érkezett, egyet pedig egy másik klub tett le értem. Miután kiveséztük ezeket, döntök a jövőmről, de igen, az is benne van a pakliban, hogy maradok Barcelonában” – így Paulinho a belgák elleni találkozó után, mellyel „hivatalossá” vált, hogy van Paulinho-ügy, és ez nem csak a sajtó találmánya.

Csalódottak a kiesés miatt

„Mindannyian szótlanok vagyunk. Nagyon nehéz helyzet ez, nehéz beszélni róla, nem találom a szavakat. Vállalnunk kell a felelősséget a kiesésért. Belgium fölé nőttünk játékban, de nem lőttünk gólokat. Az első félidőben bekapott két találat roppant komplikált helyzetbe sodort minket” – zárta a péntek esti összecsapás utáni nyilatkozatát a dél-amerikai labdarúgó.